2015. október 9., péntek

Damasa végre ruhában!

Végre valahára Damasát sikerült tetőtől talpig felöltöztetni!

Azt hittem már soha nem jön el ez a nap és örök életére egy szál fütyiben fog feküdni a komódban. Babatalira sem vittem el emiatt (utólag belátom, hogy el kellett volna).

Alice’s collectionstől rendeltem egy pár csizmát és egy nadrágot, amolyan kísérlet jelleggel, hogy mennyire jók a méretek a Dollits testre.
Egyelőre maradtam a fekete színnél, végül is egy karasu tenguról van szó.

Nagyon lassan ért ide a csomag! Kínai postás barátaink nagyon sokat ültek rajta, már kezdtem azt hinni, hogy gyakorlatilag eltűnt.
Hosszú várakozás után, azonban tegnap végre kibonthattam.
Izgultam nagyon, hogy jó legyen a méret, ha már ilyen sokat kellett várnom.

Kicsi csomag, féltem, hogy eltűnik útközben

Meglepetés szívecske

Ajándék tisztító szivacs. Puszi érte!

A nadrág nagyon jól áll! Nem túl passzos, de nem is túl bő, a hossza pont ideális, a derék résznél szépen illeszkedik, Damasa fenekén pedig nagyon nyálcsorgatóan áll.

 A csizma is jó méretben, attól tűnik kissé nagynak, hogy hosszúkás az orra, de ez a méret már nem szúrja a szemem, mint a múltkori, amit gyorsan tovább is adtam. Szeretnék, majd még egy kerekebb formájú cipőt is, de nem azért mert ez most nem tetszik, hanem mert hajt a „még tökéletesebbre” érzés.

Egyetlen meglepetést az oldalán lévő díszítés okozta. A céges képen teljesen más van, és valójában nekem pont ezért (is) tetszett meg (tudom, tudom, kisebb eltérések előfordulását jelezték az oldalon). NA DE, kérem szépen, ami helyette jött, az egy koponya csontokkal, amitől egy törpe kalóz csizmájának tűnik.

Az eredeti Alice's Collections kép

Khmm...így nem annyira tetszik

Szerencsére könnyen levehető és reményeim szerint ki is lesz cserélve…egyszer….valamikor...valamire.

Összegségében nagyon csini lett a végeredmény! Damasa kapott még a nyakába egy sötétbarna, fekete sálat, hogy kicsit megtörjük a homogén feketeséget. Sötétszürke, rojtos sálszerűséget képzeltem el még hozzá, s valami kabátféle még hiányzik róla.


Lassan, de azért haladok Damasával. Tényleg övé lett a 2015-ös év, s nem túlzok, ha azt mondom, hogy a gatyám is ráment, mire eddig eljutottunk. Nem bánom, mert most olyan - mondjuk úgy - életváltásba kezdtem, amely nagyon sokáig nem fogja lehetővé tenni, hogy még egyszer ilyen összegben legyen babám. Ha most nem valósítottam volna meg Őfelségét, akkor valószínűleg soha nem is sikerült volna.
Feszített spórolással, de Damasa egyben van, megveregethetem a vállam és tovább őrlődhetem a face-up kérdésén.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése