2016. július 2., szombat

Estel face-up #2 + Update1

Végül leszedtem Estel általam gyártott új face-upját. Nem tudtam vele megbarátkozni. Most egy természetesebb, földes árnyalatút kap. Jó móka volt a lilával és kékkel játszani, de az ilyen sminkek nem jönnek be.

Viszont! Kedvet kapta egy kis haj cseréhez, úgyhogy beszerzek most pár darabot, Massának is, Estelnek is és talán, ha találok valami angyalit, akkor Milonak is.

Még csak itt járok face-up ügyben, de nálam semmi jót nem hozz a sietség, na meg időm sincs együltő helyemben megcsinálni egy teljes face-upot.

Dragon Doll - Ying Ying

Dragon Doll - Ying Ying
Egyelőre jobban tetszik, mint az előző. Próbáltam az eredeti céges festés feelingjét visszahozni, mert nagyon nagyon megszoktam és már nem tudom Estelt elképzelni nagyon eltérő arccal. Ez van, szeretem a jól megszokott dolgokat, nem vagyok nagy újító.

Dragon Doll - Ying Ying

Ó, igen, és ma előkészítettem Massa fejét is! Lassan belevágok! Jesszusom, nagyon be vagyok parázva tőle, de egyben nagyon izgatott is vagyok!

 
Nekem ez már felér egy extrém sport adrenalin löketével! Hehehe!

UPDATE 1

Elkészültem Estel második általam készített face-upjával. Ez most tetszik. Nagyon hajaz a cégesre. Sajnos annyira megszoktam, hogy mással már nem tudom elképzelni. A szemöldöke nem túl légies, de az eredeti is hasonló volt, na meg én ceruzával dolgozom, azért azzal nem lehet ultravékony vonalakat húzni, hiába van tűhegyesre hegyezve. De lehet, hogy én nem tudok még szép szemöldököt készíteni, hehe.

Dragon Doll - Ying Ying
 
Dragon Doll - Ying Ying

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése