2017. április 16., vasárnap

Albert


Albert egy igazi gyakorlófej! Bucó, valódi fejecske, akit csak azért vettem, mert ő volt épp elérhető. Szerencsére hétvégén vidéken voltunk, így fel is avattam szegényt! A felülete nem épp a legjobb, túl sima, 3 réteg lakk után sem tapadt rá a pasztell. A végeredmény nem rossz, de nagyon maszatoltam, pedig megfogadtam, hogy nem dögönyözöm a végtelenségig. 
A nevét ő maga "súgta" meg amikor megérkezett, nekem annyira nem tetszik az Albert név, ahogy annak idején az Estel sem, de ha egy baba egy nevet akar, akkor legyen.

Egy gyors kép, a befejezés előtt;


Egy új szempillaragasztót próbáltam ki, amelyet egy babás cégtől rendeltem, eddig sima hobbi ragasztót használtam....maradok az utóbbinál!
Végül leszedtem a felragasztott szempillákat, mert a ragasztó kis csomókban megült a tövében, olyan volt szegény baba tőle, mintha most kelt volna fel egy kiadós kötőhártyagyulladás társaságában. Pfújj..
Így aztán nem lett szempillája és sikerült a szemnél egy kis lakkot is felszednem, amitől csak azért nem borultam ki, mert ez egy gyakorlófej és nem sokáig lesz rajta a face-up.

Damasa szemét kölcsönvettem, és teljesen padlót fogta a látványtól! Ritkán mondok ilyet, na meg az öndicséret büdös, de nagyon jó lett ez a face-up!

Végül szegény Milot is megkopasztottam és azt is rápróbálta Albertre.

Mindig elámulok azon, hogy milyen nagyon sokat számít a face-up, a szem, haj stb.


















2 megjegyzés: