2017. január 14., szombat

B.U.É.K



B.U.É.K

Készítettem egy béna csoportképet, hogy legyen 2016 karácsonyáról is. Szokás szerint béna minőségű lett. Majd készítek egy újabbat, ha lesz hozzá erőm. Azóta Bucó is testen van, bár nem szánom komplett dollnak, de ha már így egyben van, legyen ő is rajta egy képen, ne legyen kitaszított.

Estel nem változott semmiben sem, csak egy új ruhát varrtam neki, ne legyen minden karácsonyi képen ugyan abban a ruhában. Nagyon dögös lett viszont a haja kezd elhasznált lenni.

Damasa tavalyhoz képest kapott face-upot, még ha nem is sikerült túl jól, a cipői jöttek mentek, egyik sem tetszett kellően. Kapott egy dögös farmert, ne mindig csak feketében legyen.

Milo változott a legtöbben tavaly karácsony óta. Új testet kapott, új hajat, szép szemeket, face-upot, cipőt, ruhát …. A nyaka kicsit hosszú ezen az új testen, ezen még dolgozni kell.

Nem tudom mi vár ránk 2017 karácsonyán….Elvileg nem fogunk létszámban bővülni.

Többször megfordult már a fejemben, hogy eladom az egész bandát, de aztán csak nincs szívem megtenni. Viszont a hibrideléstől még mindig émelygek, de nincs más út sem Damasánál, sem Milonál.
Damasa és Milo
(IOS Anarmonia + Dollits D.A.D body
+
Elfdoll Wu head + DollZone 62 cm boy body)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet mindenkinek!
(Milonak milyen lufi feje van itt! Hahaha)

 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése