2017. február 9., csütörtök

Kéz drótozás

Ezen a héten itthon vagyok, mert az egész család influenzás. Én még szerencsés vagyok, mutatok valami tünetet, de csak az influenza csücskét haraptam le, így rám maradt a többek ápolása és a megtiszteltetés, hogy hallgathatom a nyavajgásukat.Most épp mindenki lázasan alszik, így maradt egy kis időm babázni.

Láttam egy nagyon jó kis videót arról, hogyan kell megdrótozni a kezeket. Fellelkesedtem, de mint kiderült az én épp eladó kezemnél ez a technika valahogy nem megy. Ettől függetlenül ez egy jó videó a témában.Aztán találtam egy másik jó tutorialt, amelyből kiválasztottam a nekem szimpit.

http://scargeear.deviantart.com/art/Wiring-jointed-hands-tutorial-283924244


Sikerült is megcsinálnom, és most imádom a kezet, ami a mozgását illeti. Komolyan elgondolkodtam, hogy megtartom inkább.
Nem sok látszik a drótozásból (nem is kell, hogy látszódjon), de ilyen szépen azelőtt nem tudta megtartani a mozdulatot.Szépen megtartja a mozdulatot.


 
 Éjszaka pedig, amíg vártam, hogy Lányka láza lemenjen, varrtam egy új ruhát a babájának. Reggel nagyon örült neki!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése