2015. január 1., csütörtök

Happy New Year


Az év lezárásaként magamat is meglepve, megrendeltem egy fejecskét, így elkezdve az új évre kitűzött utat, miszerint beszerzek itthonra egy hímnemű babát. Eredetileg egy teljes babában gondolkodtam, de aztán jött egy fej, aki nem hagyott békén még álmomban sem. Két hét után belefáradtam az ellenállásba és a sok-sok kifogásba, hogy miért nem kell nekem, s 30.-án éjjel megrendeltem.

Egy IOS Anarmonia fejről van szó.
Úristen, Úristen… megrendeltem! Tényleg megrendeltem!

Hogy ne hazudtoljam meg magam, a boldogságomat beárnyékolja a bizalmatlanság.

Elvileg a cég megkapta a vételárat, a honlapjuk és a Paypal szerint is, de nem kaptam visszaigazoló emailt a cégtől, mint ahogy ígérték. Sőt, ma miután elhatároztam, hogy írok egy szívhez szóló üzenetet face up ügyben, már sem az IDmet sem a jelszómat nem akarja elfogadni az oldaluk.MOST MI A FENE VAN????!!!!! MIÉRT NEM ENGED BE AZ IOS OLDALA??!!!
Elvileg egy démoni fickónak szántam szegény Anarmoniát, de hogy már most elkezdje a sz…..ást velem az azért már sok!

Jesszus, mi van, ha most válik valóra az egyik régi álmom, amikor még azt sem tudtam mi az a bjd?! Abban egy nagy, feketeruhás fiú babát láttam egy babagyárban, amiről tudtam, hogy az enyém, de mielőtt kézbe vehettem volna elkeveredett a baba halomban és egész álmomban kerestem, de nem találtam meg végül!!!ANARMONIA NE TEDD EZT VELEM!!!!!4 megjegyzés:

 1. Nagyon dögös pasas! Milyen démon lesz?
  Szilvi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Idegtépő...XD
   Nem, nem!
   Valójában még nincs kiforrott elképzelésem. Amolyan bukott démonnak képzelem el, akinek a sötét oldal (ahonnan páros lábbal rúgták ki, Mesterével együtt) túl sötét, a másik pedig túl világos és tiszta, ezért a saját törvénye szerint él a kettő között, de majd meglátjuk, ő mi akar lenni, ha egyszer hazaér.

   Törlés
  2. Ez azért elégé kiforrott! Ahogy ismerlek már egy egész regény van a fejedben róla.
   Szilvi

   Törlés
  3. Nem, nem...Igazából nincs, mert úgy érzem neki határozott elképzelése lesz a dolgokról és a saját történetéről.

   Törlés