2016. április 23., szombat

Milo első cipője


Hétfőn, névnapom alkalmából szerettem volna egy cipőt rendelni szegény Milonak. Elég régóta üldögél mezítláb! Jó ideje keresgéltem már, de az a pár cipő amelyik tetszett, épp nem kapható vagy méretben nem volt jó. Nem tehetek róla, de engem nagyon zavar, ha a cipő sokkal nagyobb, mint a baba lába. Még céges képeken is láttam olyan szandálokat, amelyeket még csak végig sem ért a modell baba lába, nagyon hülyén néztek ki, én nem tudnám ezt megszokni. Pár hét eredménytelen keresgélés után, rájöttem, hogy talán érdemes a lány cipők között is körbenézni, mert az SD fiú cipők, olyan nagyok, hogy még Dami lábára is jók lennének. Leekenél a lányméret jónak tűnt, de pechemre az ott lévő fiús cipők mind elfogytak. Végül visszatértem egy olyan cipőhöz, amely tetszett, csak hát…...csillog az orr-része. Aztán megbarátkoztam vele, feketében nem is olyan rossz, s Milohoz még illik is, rajta nem fog hülyén kinézni!

Kedden jutottam erre az elhatározásra, s egyből meg is rendeltem.

Ma szombat van és a postás ébresztett 8-kor, azzal, hogy csomagom érkezett. Leekere nem számítottam, hiszen csak kedden rendeltem, a közös rendelés lenne lassan aktuális, de arról tudtam volna, a helyi postaköltség vagy személyes átvétel miatt.
Persze, hogy Leeke csomagja jött meg! Elképesztően gyorsan itt volt! Mondjuk a csomagra "Doll Wig" volt írva, szóval pislogtam egy darabig, pizsamában, szemüveg nélkül, félálomban, hogy akkor most mi van? 

A méret pont jó, még van egy kicsi hely a lábának elől, de már Damira, akinek csupán 0,5 centivel nagyobb a lába, már nem jó. Lemértem a cipőt, s pontosan egyezik Leeke által megadott értékeknek, szóval ebben megbízhatóak.

Nagyon boldog vagyok! Annyira örülök, hogy végre van cipő Milo lábán!

"Doll wig" ???!!!

Így kotyogta végig az utat?!

A jól megszokott Leekes csomagolás.

Eddig jól néz ki!
Eredeti cégesen így néz ki

Csiniiii! Pont mint a céges képeken!

Tökéletesen passzol! Micsoda öröm, ha már egy vagyont fizettem érte!

1 megjegyzés: