2016. december 24., szombat

Milo's new (second) body arrivedMegérkezett!
 


Boldogság van egy cseppnyi lelkiismeret-furdalással.

Egy nap késedelemmel kaptam meg a csomagot mert rossz futárnak adták ki. Ma azonban személyesen elmentem érte és elhoztam!


Már e-mailben is kérdezték, hogy biztos vagyok-e benne, hogy 3 tételt tartalmaz a csomag, mert csak egy van feltüntetve. A csomag átvételekor az ügyintéző azt mondta, hogy leszkennelték és biztosra állítja, hogy egy tétel van benne.

 


Egyetlen kép a csomagról, mert itt még ideges voltam, hogy minden benne van-e.


Ezen a ponton azért kiakadtam. Ezért a kicsomagolás első pár percét megmérgezte a feszültség, de hamar kiderült, hogy a baba dobozában van minden szépen elrendezgetve. Belefért mert nem szivacsbéléses dobozban jött a test, hanem egy babapárnába volt. Azért megnyugtató volt, hogy minden szépen rendben megérkezett.
A vám….
Inkább ne beszéljünk róla! A gatyám is ráment, pedig megfogadtam Dami teste után, hogy soha többet vám. Sajnos, azonban Angelesque keresztül nem volt bizalmam rendelni, mivel volt már vele problémám és nem jártam jól, egyszerűen hülyére vettek.

De nézzük, mi is érkezett!

1. DollZone 62 cm Boy Body
Gyönyörű! Röviden ennyit lehet róla mondani elsőre. A kezei, a lába, a színe, a törzse, az ízületek...minden csodás!!!

DollZone 62 cm boy body

 

Milo fejével nem túl jó az illeszkedés. Ahogy Daminál, úgy jártam most is. Vékonyabb nyak, mint az előző mégsem ül rá rendesen a fej. Ettől picit hosszabbnak tűnik a nyak...nekem….a többiek szerint ilyen volt a másik is.


Újdonság számomra, hogy a nyakban egy fémgyűrű ül, amely védi a nyakat.
 
DollZone 62 cm boy body
 


Mivel Milonak hosszabb hajat szeretnék venni, ezért egyelőre nem keseredem el a nyak-fej illeszkedés miatt.


Nyami….van gödröcske!!!

2. DollZone Egg

Ajándék volt a rendelés mellé. Nincs különösebben rá szükségem, aranyos, de nem tudok mit kezdeni vele. Lánykám imádja, könyörög, hogy adjam neki, de ez nem gyereknek való játékszer. Egyelőre szépen elpihen a bjd komódban.

Idővel elválik majd, hogy mit kezdek vele.
DollZone - Egg

DollZone - Egg


3. DollZone 1/3 Girl Feet

Szerettem volna Estelnek egy magas sarkú cipőt, az sokkal nőiesebb. Dragon Dolltól már nem tudtam rendelni neki, így ha már úgyis rendeltem DollZonetól gondoltam megpróbálok tőlük szerezni.

Picit kicsi lett a gömbízületi rész, de még is így nagyon szép az összhatás. Végre nézhetek Estelnek valami dögös csizmát! Már ha lesz újból „felesleges” pénzem, a mostani vám után.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése