2015. április 8., szerda

Ami kiverte nálam a biztosítékot....

Az alábbi firkálmányt a Nem csak Rizsa fészbuk oldalán lehet(ett) olvasni. Sajnos nem adták meg a lehetőséget, hogy közzétegyem a hozzászólásomat. Emiatt ha máshol nem, de itt megteszem, mert felháborítónak tartom amit írtak.



Íme a "nagyszerű" firkálmány a Nem csak Rizsától;

"18+-os, TLDR tartalom, arról, hogy Petya felháborodott

Sajnos nem ismerem a babapiacot, de úgy tűnik, hogy van fizetőképes kereslet ezen a területen. Az alábbi képeken például a Loongsoul nevű cég babái láthatóak, felöltöztetett állapotban.
Ugye milyen szépek?
Ezek a babák már-már gyönyörűek, a kidolgozásuk precíz, számtalan lehetőség van a baba mozgatására, a csípőtől a mellkasig, helyenként az ujjak külön-külön mozgatásáig. Mondom, elvitathatatlanul jól tervezettek. A mér
etük 50-70 centi.
Eddig semmi gond.
Egy babatest, ruha nélkül 100-300ezer forint körül van.
Ez se gáz, aki akarja, fizesse ki.

De: a test arányai egy gyerek arányait tükrözik, még azt is eltúlozva. A távol-keleti animációs kultúra erre épül, a pszichológia pedig rég feltárta, hogy a kisgyerekkor testi arányai szimpátiát és együttérzést váltanak ki a normális emberből. Nyilván a növelik a vásárlási kedvet is - de ez, ilyen ábrázolásban már perverzió.
A lányok teste ugyanis háromféle mellmérettel kapható. Gyerek- vagy kamaszmell(!), normális(?) és plasztikázottan hatalmas. Csak linket teszek, hogy a facebook ne szűrje meg a tartalmat a szabályok megsértése miatt.
http://www.loongsouldoll.com/…/lo…/webimg/bjd/42/body/16.jpg

Ugye most már van egy kis fogalmatok arról, hogy mi az, ami miatt ez szerintem túl van tolva. A nemi szerveket a lánybabákon rózsaszínre színezték, a gyerektest-arányokhoz orbitális csöcsöket társítottak, megfestve, erősen kiemelve a mellbimbót.
Ez itt pedofília. Nem burkoltan, nyíltan az.

Persze nem csak lánykatestek rendelhetők. Van fiúbaba is, izmos, a kidolgozottabbaknak az alkar erezete is látszik. A has kockás, a fej rajzfilmesen androgün. Összességében trendi fiúkák kaphatók - naná, hogy pénisszel.
Egyes modellekhez rendelhető péniszkollekció is, amely a merevedés több különböző fokozatát ábrázolja, két különböző péniszhosszal. Ez a babákhoz illeszthető, itt linkelem is:
http://www.loongsouldoll.com/Product_Show.asp?id=337

Tökös, mi?

Nyugodtan mondhatom, hogy kevés dolog vált ki belőlem viszolygást. A szerkesztőségben szegény Petrát többször is kínoztuk már azzal, hogy plasztikusan és belemenősen ecseteltünk a konvencionálistól erősen elhajló dolgokat Viktorral - de ez a babadolog, ez megrémiszt. Petra nemkülönben kiakadt.
Kategóriája szerint egyébként ez a termék felnőtteknek szól. A besorolása a különféle online piactereken ebbe a kategóriába esik. A keresletről pedig annyit, hogy az egyes nagyobb terjesztőknél az óránkénti egy-öt megtekintés általános. Vagyis ezek a termékek népszerűek.


Aggasztó.


Nem Csak Rizsa fényképe.






És most jöjjön a hozzászólásom, vágatlanul, úgy ahogy második dühömben leírtam;

"Egy kis időbe beletelt, mire fel tudtam dolgozni eme irományt, bár még most is mérges vagyok miatta. Igen, sajnos nem ismeritek a babapiacot, s ezért véleményt mondani róla olyan súlyos vádakkal, hogy ez pedofília, igen nagy hiba!
Én nem vagyok pedofil!!!
Kikérem magamnak, hogy ilyen jelzővel illessenek, csupán azért mert babákat gyűjtök. Eszembe se jutott soha olyan perverz gondolat a babákról, mint amit az irományotokban felhoztatok, s megdöbbent az az erőltetett gondolatmenet, amellyel megpróbáltok a bjd és a pedofília közé egyenlőségjelet tenni.
A gyermektestre való fókuszálásotok pedig egyszerűen érthetetlen számomra! Az én közel 60 centis lány babám testén nincs semmi gyermeki, aki ezt mondaná rá, azt egyszerűen kiröhögném. A fiútestek többségén nem lehet cserélni a férfi „alkatrészeket”, nem kellene egyetlen céggel példálózni, mintha azzal mindent megmutattatok volna. A mellmérettel semmi gond nincs. A valós életben is vannak kis és nagymellű nők, miért ne választhatnának a bjd vásárlók aszerint, milyen karaktert vagy életkort szeretnének megvalósítani. És itt van az a pont, ahol ti már nem fogjátok érteni, miről van szó (bár az irományotok alapján eddig sem), mert nem vagytok benne ebben a hobbiban. A nemi szervek beszínezése egyáltalán nem alap, s ha van is, az nem csak annak a régiónak a kiemelésére szolgál, az egész test kap egy body blusht, amitől még élethűbbé válik a test, esztétikailag szebbé.
Felnőtteknek szólnak?! Igen mert sérülékeny mesterművek, nem vigyázatlan gyermekkezekbe valók! Szerintem az aggasztó, hogy a nemi szervekre, „orbitális csöcsökre”, mellbimbókra fókuszáltok, s a gyűjtők számára (s nem szexuális játékszereknek szánt) készített babákról nektek csupán a szexualitás jut eszetekbe.
Viszolygást vált ki belőletek a bjd?!
Belőlem meg az, hogy egyáltalán eszetekbe jutott ezekről a képzőművészek által készített gyönyörűségekről az, amit leírtatok.
El lehet gondolkodni, hogy ki is a perverz!"
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése