2015. december 29., kedd

Wu teste itthon!!!!


Wu teste megérkezett!


Fél hétkor elmentem érte és a Kedves Fiú volt! Őt szeretem mert nagyon gyors és jópofa kis muki, most sem okozott csalódást még Boldog Karácsonyi Ünnepeket is kívánt elpirulva. Kis cuki!

Úgy tűnik nálam hagyomány már a postán lekapni a csomagot,
amíg a papírmunkát végzik.Ez nagyon kedves ötlet volt!
 
Az előző tulaj nagyon szépen küldte a testet! Alaposan, figyelmesen becsomagolva, tisztán értekezett hozzám.
Végig írogattunk egymásnak és ő is követte a csomag útját. Hatalmas piros pont neki! + még egy a szép blushért.
Ekkora kezet még nem láttam!

Nem látszik annyira ezen a képen, de nagyon szépen van blusholva.

Na, de Wura visszatérve… Nagyon meg vagyok elégedve, bár elsőre a karjai és a lábai vaskosnak tűntek Damasa gracilis, igazán csodaszépen kidolgozott teste után, de mire felöltöztettem már meg is szoktam. A jobb karját szereti behajlítani és hátravágni, a torzói pedig nagyon könnyen szétcsúsznak és elmozdulnak, de egyelőre ez nem zavar, meg úgy tűnik a gumi feszes benne, talán az rángatja ennyire. A combjai úgy állnak, mint egy lánynak akinek már nagyon kell pisilnie, de ez annyira, de annyira Wus, hogy ezt a testet neki találták ki. Az eredeti kezei, ami miatt görcsöltem, olyan nagyok, hogy ilyet még nem láttam! Viszont a blusholt kezek, amiket az előző tulaj maga festet, csodaszép élőben. A csuklónál lehetne kisebb a gömbrésze, ezért megfordult a fejemben, hogy majd egyszer, valamikor, próbálok kisebb kezet találni neki, de nem sürgős. A valódi elgondolkodtató probléma, hogy a lábában az S kampók végei kezdik kivájni a műgyantát, előbb vagy utóbb végül becsúsznak az üregbe emiatt. Ezt kell majd igazán orvosolni.

Amikor először a testre tettem a fejet, komolyan rám jött a para. Valahogy rohadt ijesztő volt az összehatás, ráadásul egyedül vagyok ma itthon. Már azon voltam, hogy fogom és bevágom a fiókba és rátolom az íróasztalt, sőt talán a szekrényt is.


Jesszus, még így is rossz ránézni! Brrrrrr

Aztán inkább kerestem neki egy pár ruhadarabot, de sajna csak Estel női farmerét tudtam ráadni és Damasa pólóját, amely meg sem közelíti Wu karaterét. A fejére meg ráhúztam egy fekete zokniszárat sapka gyanánt. Kapott egy napszemüveget is, mert ez a mostani ideiglenes szem valami félelmetes benne. Cipő egy szál sem. Olyan gyorsan jött ez a test, hogy nem volt időm sem ruhát venni, készíteni, sem cipőt. Na, meg Estelből tanulva először inkább lemérem a testet, mert a céges adatok nem mindig egyeznek a valósággal, s így vásárolni….nem jó ötlet.


- Bocsi, hogy rád ijesztettem!
- Huh, így azért már jobb!


A nyak egész jól illeszkedik, bár az én szememnek nem tökéletes, de nem is olyan látványos, mint Dami esetében. Szeretni fogjuk ezt a testet. Dami már szereti is, rögtön letapizta ahogy egymás mellé állítottam őket. Dami egyébként is szeret belekapaszkodni másokba, akkor kezes, ha valakit fogdoshat közben (lásd. 2015 karácsony bejegyzés képei).

Estelék hármasa nagyon jó együtt! Nem érzem, hogy bármilyen feszültség vagy ellentét lenne közöttük.

- Oké, most mindenki nézzen ide és mondja, hogy csíííííz!
"De jó! Wu testet kapott!"
"Milyen csinos baromfiudvarom lett! Jó lesz itt nekem, most már biztos!"
"Mmm...Mentsen meg valaki!"
 

Most ki fog egyedül aludni a második fiókban? Damasa már jelentkezett is Wu mellé! Hiába, egy igazi hűtlen, buja disznó!- Ne aggódj, majd én a szárnyaim alá veszlek!
- Köszönöm, nagyon kedves tőled! /a kis naiv/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése