2015. február 12., csütörtök

Damasa's wig


Ma megérkezett Damasa haja!

Egy közös Crobi rendelés keretében jutottam hozzá (Kittynek ezúton is köszönöm a szervezést és lebonyolítást).

Light blacknek van minősítve, amiről nem tudtam mi. A céges oldalon feketének tűnt, három különböző monitoron is. A rendelés leadása után tett fel valaki egy Crobis light black paróka hirdetést a minipiacra, s zárójelben megjegyezte, hogy ez barnás árnyalatot jelent. Akkor egy pillanatra elbizonytalanodtam, hogy jó választás volt-e ez a wig. Ma azonban végre megkaptam, s egyszerűen nem jutok szóhoz. Na jó, jutok, mert nekem abból mindig bőven van.

Lélegzetelállítóan szép ez a wig! Valóban van egy egészen sötét, mélybarnás árnyalat, de valami mesésen szép! Még jobb is, mintha csak szimplán fekete lenne. A fazonja is pont olyan, mint a céges képen.A valóságban sokkal szebb

Nem bírtam ellenállni és Estelre is felpróbáltam. Nagynak persze nagy volt, mert az ő paresza 7-8 közötti, Damasáé pedig elvileg 9-es körül van. Döbbenetes volt a változás, Lánykámmal össze-vissza viháncoltunk annyira fel voltunk villanyozva. Lánykám a végén már szinte nyomorgatta szegény Estelt, annyira tetszett neki sötétebb hajjal.


Mintha egy teljesen más baba lenne

Remélem Damasának is jó lesz, mind méretben, mind színben.
Az örömömet tovább fokozta, hogy a kiszemelt szemecske (egy Leeke közös segítségével), már úton is van! Talán már jövő héten meg is kapom?

 
Damasa első darabkája, egy álomszép wig formájában immár itthon van! Apró lépés Damasa megtestesüléséhez, de mégis határtalanul boldoggá tesz, hogy a kezemben tarthatom.

Update
2015.02.20.

Időnként, mint valami vén kéjenc, előveszem, nézegetem, forgatgatom, simogatom, rendezgetem a tincseket rajta, miközben vadul vigyorgok boldogságomban.

Jaj, csak jó legyen Damasára!

5 megjegyzés:

 1. Nagyon jól áll Estelnek! Nem tartod inkább meg neki?
  Szilvi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is tetszik vele, de Damasát tervezem "sötét" karakternek. Estelnek jól áll a mostani haj is, azzal nem olyan erőteljes a megjelenése, minta a fekete hajjal, s ez jobban illik a karakteréhez.

   Törlés
  2. Minden hajszínhez egy baba? :-)))
   Sz.

   Törlés
  3. Így jobban belegondolva, valami olyasmi. Estel haja….hmmm…nem is tudom ezt milyen színnek hívják, de nem az a klasszikus szőke. Damasa egész sötét hajú lesz, és a következőt, pedig nagyon világos hajúnak tervezem (egyelőre).
   Szóval igen, nem tervezem, hogy hasonló hajszínű babáim lesznek.

   Törlés
 2. A fenti soraimat ünnepélyesen visszavonom. Estel sötétebb hajjal eszméletlenül jól néz ki! Fontolóra veszem a wig cserét.

  VálaszTörlés