2015. április 23., csütörtök

Wu arrived home


Wu hazaért! /Elfdoll Wu/
Már nagyon vártam, szerettem volna minél előbb a kezemben tartani. Kíváncsi voltam milyen nagy, mekkora lesz a többiekhez képest, mert kisebb 60-as testre tervezem tenni.

Kétszer kellett visszamennem a postára, mert még nem volt ott a csomag. Ezt a húzást Damasának tudom be, mert nem örült, hogy a babás pénzből, ami most inkább „Damasa teste” feliratot kaphatná, vettem el Wura az összeget.
Itthon aztán izgatottan kezdtem a csomagbontást. Ez mindig nagyon élvezetes része a babázásnak. Minden réteg után nagyot dobban az ember szíve, hogy mikor fogja meglátni a babát.
A fej gyönyörű, face up nélkül is. Egyetlen kedvlohasztó a tisztasága volt, és hogy a szagokból ítélve dohányoztak a közelében, na de itt volt az alkalom azt a mosogatószert kipróbálni, amit eleve babatisztításra vettem.
Nagyon szépen lesikáltam, friss és gyönyörű lett.

 Még nincs határozott elképzelésem a kinézetét illetően…. illetve van, csak még nincs annyira letisztulva, ahhoz, hogy megvalósítsam. Karakter elképzelésem van, amiatt fogott meg az arca is, de azt is jelenleg csak a megihlető zenén keresztül mutatnám meg.


 

Neve sincs még szegénynek, az Yvesben gondolkodtam eddig, egy szuper yaoi történet nyomán, de majd meglátjuk mennyire tetszik neki, vagy illik a végső kinézetéhez.

Kicsit idegen közöttünk még a légkör, de majd csak megszokik nálunk, s mi is őt.
 
Néhány kép Wu érkezéséről;

 


Cipősdoboz újrahasznosítás!
Újságpapír újrahasznosítás a lehető legjobb módon!
Ááááááá.......
Igen, igen, igen....
Ááááá...egy újabb réteg!
Csini!

Óóóóóóóóóó!
Essünk túl rajta!
Elképesztően szép!
Elfdoll Wu










 

 





2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsiiiii! Válaszolni akartam, de félre nyomtam és véletlenül töröltem a hozzászólásodat!

      De igen, valóban túlteljesítettem a 2015 évet, sőt a Wu buksival már belekaptam a 2016-osba. 😜

      Törlés