2016. január 20., szerda

Wu = Milo, new wig, Damasa hisztije


Damasát ma kiosztottam! Megvámoltak egy olyan csomagot, amelynek nem is szabadott volna feltűnnie. Egyik nap este kivettem Milot (Wu új neve, egyelőre) és ahogy ránéztem Damasára éreztem a rosszallását, hogy nem vele foglalkozom mióta Milo teste megérkezett. Volt is egy olyan futó gondolatom, amikor Damira néztem, hogy na lesz ebből még balhé. Hiába, nagyon féltékeny ha nem ő van a középpontban!

Másnap jött a hír a vámolásról. A végén annyit fizettem Milo hajáért, hogy jobb bele sem gondolni.

Ma aztán alaposan leszúrtam Őfelségét. Mégis milyen dolog hisztiből keresztbe tenni nekem?! Látni kellene, ahogy ott ül most az ágytámlának dőlve, ölébe ejtett, tenyérrel felfelé álló kézzel, magába roskadva. Most azt hiszi, kiesett a narancsos kosárból!



Hadd higgye! Nem árt ha magába száll a kis disznó!

Milonak nagyon jól áll az új paróka! Kicsit lufibb hozzá a feje,mint a céges modellnek, de aranyos vele. Szerencsére egyáltalán nincs zöldes beütése, ami a képeken látszik, sőt a valóságban inkább sötétszőkének tűnik. Jól megtestesíti azt a jó kisfiús stílust, amelyet el akartam érni. A nagyon rövid hossza még szokatlan, de nem zavarja a szemem, cseréért kiáltva.  





 


2 megjegyzés:

  1. Szépen megszaporodtatok, mióta nem jártam erre! Aranyos az új fiú!
    Szilvi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük! Nagy szeretném még Mr. Lollipopot haza hozni, de egyelőre köt a fogadalmam.

      Törlés