2016. augusztus 5., péntek

Ez most nagyon nem jött össze!

Nagy hiba volt ma folytatni Massa face-upját!

Eleve ideges voltam a hülye G. igazgatnő miatt, akiről eddig is tudtam, hogy szívtelen, de ma bebizonyította, hogy még annál is érzéketlenebb, mint hittem. Tudom, hogy nem kell neki szív a munkájához, elég csak jól bűvészkednie a számokkal, de hogy egy kórházi vezetőből hiányozzon minden empátia és szociális érzékenység, az számomra elfogadhatatlan.

 Nem vagyok hajlandó részt venni abban, amit művel és főleg abban ahogyan műveli, így részemről hétfőig az eddigeik szerint folyik majd minden. Valószínűleg mehetek majd emiatt hozzá, de nem érdekel!

Szóval...ma folytatni szerettem volna Massát, de közben hívott a kórházból az, aki ezt az egész ügyet megpróbálja kézben tartani. Szerencsére ő is hasonlóan járt el hétfőig, ahogy én. Majd mehetünk együtt jó nagy ordítozást hallgatni. 

Elégé felzaklatott amit mesélt, ezek után az lett volna a legjobb megoldás, ha leteszem a fejet és elfelejtem holnapig. De én nem! Nem ám!
Ennek örömére véletlenül beterítettem a fejet pasztellel, majd le akartam fújni, de közben gyakorlatilag szembeköptem Massát. Szentségeltem és leradíroztam az addigi művemet. De itt még nem ért véget a bénázás, mert mire újrafestettem, észrevettem, hogy valami darabka van a szemhéján. Megpróbáltam egy gömbvégű fémizével leszedni, de egyszer csak, mint egy minipikkely, lepattant egy lakkdarab a szemhéjáról.



Mondjuk, meglepően jól fogadtam ezt a csapást, csupán egy szolid, úrilányos "Bassza meg!" szaladt ki a számon.

Aztán lemostam Massa fejéről mindent...
Pedig nyagyon tetszett, amit eddig műveltem! Pont olyan volt, amilyet elképzeltem.

Most kezdhetem előről! Aahhhhhhh

Viszont!
Az ecsetkészletből sikerült használnom párat és jelentem mennybe mentem tőle. Az eddigi ecseteimre sem panaszkodhatok, mert jó volt velük dolgozni, de ezekkel egyenesen álom! Megérte az árát és a várakozást!

Csak történt valami jó is ma!


4 megjegyzés:

  1. Szia! Átérzem a helyzetedet, én mikor először festettem a buksimat, olyan szörnyű lett, h félúton letöröltem. A másodikkal (végleges) teljesen elégedett vagyok, csak sajna pont lakkozás után vettem észre, h picit maszatos az orra... (élőben eléggé idegesítő, de fényképen szerencsére nem látszik) Ebből csak azt akartam kihozni, hogy én mások esetéből tanulva nem fújkáltam le a felesleges pasztellt, hanem egy puha ecsettel lesöpörtem. De én így is megjártam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ecsetelek, de sokszor automatikusan ráfújok, még akkor is ha épp maszk van rajtam. Rossz szokás, mint kiderült, de most már mindegy. Mondjuk nem lepődtem meg, hogy pont Daminál adódtak gondok, eddig is sokat "ugrált", folyton kiejtettem a kezemből,várható volt, hogy történik vele valami még mielőtt elkészülne.

      Bocsi, de átnéztem hozzád kicsit, így ismeretlenül. Szerettem volna reagálni az egyik bejegyzéshez, de nem találtam hova lehet kommentelni, így itt tenném meg, bár lehet, hogy már te is rájöttél erre a kis trükkre. Írtad, hogy a szem kicsit kicsi a szemréshez. Nekem is ez volt a bajom Milo egyik ideiglenes szemével, de ha hagyod, hogy a putty egy picit kidudorodjon a szem mellé a résen a belső szemzúgba és rápasztellezel egy pici pirosas rózsaszínnel, akkor sokkal élethűbbé válik tőle a szem.

      Köszi a kommentet! :-)

      Törlés
    2. Uuu..és még valami!
      Te is úgy jártál a Doll Legendes kezekkel, mint én!
      Engem is megdöbbentett, hogy mennyire fehér, annak ellenére, hogy normál színben rendeltem. Azt hittem eddig, hogy rosszat küldtek, de a te eseted után valószínűleg nem erről van szó.
      Az ujjakat én nagyon hosszúnak látom, főleg a hüvelykujjat, meg az egész olyan csontvázszerű...Brrr. Én még nem tudtam megszokni őket. XD

      Törlés
  2. OFF: Köszi a látogatást és, hogy a bejegyzésekről szóltál. Elméletileg a címre kattintva megnyitja a bejegyzést és ott tudsz írni. De a régi bejegyzéseknél miért tiltja le, ha engedélyezve van? Grr... (Lehet kitalálok valami alternatív megoldást)
    ON: Köszönöm a szemes tanácsot, a dudorra rájöttem, de a pasztellre nem is gondoltam soha :D
    A kezekben nekem meg pont ez a csontosság tetszik, illik Noah karakteréhez. Én most már az eredeti kezeit nem tudom megszokni. Az olyan tömzsi ehhez képest. A színről meg... Sokáig azon agyaltam, lehet jobb lett volna tan színt kérni, de aztán eszembe jutott a céges kép. A külföldi gyantáról... ami olyan gumicukor szerű... jujj...

    VálaszTörlés